Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2023 15:25 - Роберт Кенеди: Ваксините срещу Ковид бяха военен проект на САЩ от самото начало
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1062 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 14.05.2023 15:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши описа подробно как Агенцията за национална сигурност е отговаряла за операция Warp speed за мРНК ваксините срещу Ковид и защо бившият вече директор на Националния институт за заразни болести на САЩ Антъни Фаучи е най-добре платеният държавен служител в историята.

Агенцията за национална сигурност (NSA) е разузнавателна агенция на национално ниво към Министерството на отбраната на Съединените щати под ръководството на директора на националното разузнаване. NSA отговаря за глобалното наблюдение, събиране и обработка на информация и данни за чуждестранни и вътрешни разузнавателни и контраразузнавателни цели. Ето какво разказа Робърт Кенеди в интервю пред американския журналист Ръсел Бранд:

„Странното в пандемията беше тази постоянна намеса на ЦРУ, разузнавателните агенции и военните. Когато операция Warp Speed направи представянето си пред комисията на Администрацията по лекарствата (FDA) и предаде организационните диаграми, които бяха класифицирана информация към онзи момент, това шокира всички, защото не беше HHS, CDC, NIH, FDA (здравните власти на САЩ-б.р.) или агенция за обществено здраве. Беше NSA, шпионска агенция, която беше на върха и ръководеше операция Warp Speed.

Ваксините не са разработени от Moderna и Pfizer. Те са разработени от Националните институти по здравеопазване (NIH), патентите са 50% собственост на NIH. Нито пък са произведени от Pfizer или Moderna. Те бяха произведени от военни изпълнители и на практика на Pfizer и Moderna беше платено да поставят своите печати върху тези ваксини, сякаш идват от фармацевтичната индустрия. Това беше военен проект от самото начало.

Едно от нещата, които открих в моята книга, са 20 различни симулации на коронавирус и пандемии. Това започна през 2001 г. Първата симулация беше точно преди атаките с антракс и ЦРУ ги спонсорира. Последната симулация беше „Събитие 201“, което беше през октомври 2019 г. И един от участниците беше Аврил Хейнс, бившият заместник-директор на ЦРУ, която цял живот се занимава с прикриване. Тя отговаряше за Гуантанамо и др. Сега тя е директор на националното разузнаване, което я прави най-високопоставеният служител в NSA, управлявала пандемията.

Така че имате шпионин, който организира тези симулации на пандемия и във всяка от тези симулации, връщайки се 20 години назад, те не симулират отговор на общественото здраве: например, как да натрупаме витамин Д. Как да накараме хората да отслабват, като правят упражнения. Как да разработим информационна мрежа за всичките 15 милиона лекари на първа линия по целия свят, така че да можем да получим тяхната информация какво работи и какво не работи. Имахме невероятна възможност да управляваме пандемията по начин, който беше интелигентен и опустошителен за болестта, но не направихме нито едно от тези неща.

Всичко беше за това как се използва пандемия, за да се наложи цензурата. Как да се използва за принудителен локдаун. Между другото, относно локдауна, всеки документ за готовност за пандемия, който е бил приет от всички големи обществени здравни агенции, независимо дали е CDC, СЗО, Европейската здравна агенция, Националните здравни служби на Великобритания, всички те казаха, че не трябва да има локдаун. Поставяте под карантина болните, защитавате уязвимите. И оставяте всички останали да се върнат на работа, защото блокирането всъщност усилва въздействието на болестта. Ако изолирате хората, това ги прави по-уязвими, разрушава имунната им система.“ 



Гласувай:
9



1. radostinalassa - Четох, че твърде много негри са умрели от Ковид...
14.05.2023 15:50
Това е един вид расизъм, но скрит. Никой не им каза да приемао.т вит.Д, който не произвеждат добре заради своите особености.
цитирай
2. missana - Нещо подобно се подозираше.
14.05.2023 22:31
Както и при Кемтрейлс, така и при Ковид-пандемията, оставам с впечатлението, че извънземните са проникнали в Цитаделите на най-големите страни и провеждат своя добре премислен експеримент със земляните.
цитирай
3. krumbelosvet - Май Мисана
15.05.2023 01:28
е прав
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4874914
Постинги: 2539
Коментари: 6400
Гласове: 16710
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930